*Επιστημονικά *Ανθρώπινα * Πρωτοποριακά

Αιμοληψία κατ΄ οίκον

 

Το δίκτυο iatrica, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες ευπαθών ομάδων και ατόμων με κινητικά προβλήματα, σας παρέχει τη νέα υπηρεσία «Αιμοληψία κατ’ οίκον». Το ραντεβού κλείνεται στο τηλέφωνο 210-3413400. Ειδικοί επαγγελματίες σάς ενημερώνουν για το πλησιέστερο ιατρείο που μπορεί να σας εξυπηρετήσει και κατόπιν σας συνδέουν τηλεφωνικώς με αυτό για να κλείσετε το ραντεβού της αιμοληψίας στον χώρο σας. Μέσω της νέας υπηρεσίας, ο ιατρός μικροβιολόγος του δικτύου μας σας ενημερώνει για την προετοιμασία των εξετάσεων και αναλαμβάνει τη λήψη αίματος, καθώς και την παραλαβή βιολογικών δειγμάτων, εάν αυτό απαιτείται, από τον προσωπικό σας χώρο.

 

Ιατρική φροντίδα με τεχνολογική υπεροχή

Είμαστε μέλη μιας ισχυρής ομάδας επιστημόνων που λειτουργεί με γνώμονα το επιστημονικό κύρος & την ποιοτική εξυπηρέτηση. Δέσμευση κι επιθυμία μας είναι η εγκαθίδρυση σύγχρονων τεχνολογιών και υλικοτεχνικών υποδομών που εγγυώνται την άρτια και τάχιστη εξυπηρέτησή σας σε όλο το φάσμα των διαγνωστικών αναλύσεων.

Η προσωπική σας ιατρική φροντίδα ξεκινά εδώ

Η σχέση μας μαζί σας παραμένει μια βαθύτερη σχέση εμπιστοσύνης. Γιατί για εμάς οι εξεταζόμενοι είναι γείτονες- και όχι αριθμοί. Έτσι, πίσω από τα αποτελέσματα βλέπουμε τον άνθρωπο, την οικογένεια, τη ζωή του. Παραμένουμε οι επιστήμονες που φροντίζουμε, αντιμετωπίζουμε, συμβουλεύουμε, ενημερώνουμε, μοναδικά τον καθένα από εσάς, ως μια ξεχωριστή περίπτωση. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε μια σχέση μακροχρόνια και με τον καιρό αναντικατάστατη.

Ως ενεργά μέλη των τοπικών κοινωνιών, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες τους, και στεκόμαστε δίπλα σε αυτές με επιστημονική, αλλά και κοινωνική ευθύνη, αποδεικνύοντας πως ο προσωπικός σου γιατρός είναι γείτονας στην κοινωνία της πρόληψης και της ευεξίας!

 

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ-ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


  • Αξιοπιστία-εγκυρότητα αποτελεσμάτων
  • Διαχείριση εξειδικευμένων αναλύσεων & διαγνωστική προσέγγιση πιθανών παθήσεων
  • Τεχνολογική υπεροχή, πιστοποιήσεις και αυστηρές προδιαγραφές λειτουργίας των εργαστηρίων των ιατρείων.
  • Ιατρική υποστήριξη και προσωπική επαφή με κάθε εξεταζόμενο ξεχωριστά.
  • Πρόσβαση σε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο 170 σημείων
  • Αυθημερόν παράδοση αποτελεσμάτων!

 

 

TOP

ΕΥΕΞΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΥΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ

  • Βρείτε ένα μέλος του δικτύου Iatrica στην περιοχή σας!

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση τη φροντίδα για την υγεία σας, σε ατομικό ή/και οικογενειακό επίπεδο;